Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 18 matches
Matrox MXO User Forum Forum Index
Author Message
  Topic: Thunderbolt and MXO
csound

Replies: 0
Views: 1419

PostForum: Product Feature Enhancements   Posted: Thu May 31, 2012 1:33 am   Subject: Thunderbolt and MXO
I'm a bit confused why Matrox staff say MXO does not work in mastering mode via Thunderbolt/mini display DVI adaptor. I've been using this setup for about 10 months with my 2011 3.4ghz i7 thunderbolt ...
  Topic: Thunderbolt and MXO
csound

Replies: 1
Views: 3687

PostForum: MXO   Posted: Wed May 30, 2012 11:53 am   Subject: Thunderbolt and MXO
I'm a bit confused why Matrox staff say MXO does not work in mastering mode via Thunderbolt/mini display DVI adaptor. I've been using this setup for about 10 months with my 2011 3.4ghz i7 thunderbolt ...
  Topic: FCP 10.0.3 and MXO
csound

Replies: 4
Views: 2693

PostForum: MXO   Posted: Sun Feb 26, 2012 2:48 am   Subject: FCP 10.0.3 and MXO
I would very much appreciate appreciate a response to this question from a Matrox employee. A simple yes or no regarding whether Matrox are planning to release proper MXO(original model) drivers for u ...
  Topic: FCP 10.0.3 and MXO
csound

Replies: 4
Views: 2693

PostForum: MXO   Posted: Thu Feb 23, 2012 2:36 am   Subject: FCP 10.0.3 and MXO
Will Matrox be posting drivers/supporting MXO for use with FCPX (10.0.3)?

I know the MXO will work in presentation mode with FCPX, but presentation mode is not suitable for accurate monitoring.
...
  Topic: MXO Lion FCPX support
csound

Replies: 1
Views: 1030

PostForum: General Discussions   Posted: Fri Feb 17, 2012 10:11 pm   Subject: FCPX 10.0.3 drivers for MXO
I saw announcement for MXO 2 beta drivers for FCP 10.0.3.

Will the original MXO box also be supported???
  Topic: Nasty bug in 2.1.6
csound

Replies: 0
Views: 1228

PostForum: MXO   Posted: Mon Mar 01, 2010 8:24 am   Subject: Nasty bug in 2.1.6
I've found an annoying recurrent issue with both the 2.1.5 beta driver & 2.1.6 release for MXO.

I have a 2009 imac 24" with ATI graphics, using it with a Cinema HD 23" display - Snow ...
  Topic: Pictures become slow and delayed
csound

Replies: 9
Views: 3646

PostForum: General Discussions   Posted: Fri Nov 06, 2009 9:42 am   Subject: Pictures become slow and delayed
Playback in Color 1.5.1 is not as smooth as FCP but it's always been that way on my system through MXO.

Not a problem for me as it doesn't affect the way I grade.

XDCAM 108025p footage.
  Topic: Pictures become slow and delayed
csound

Replies: 9
Views: 3646

PostForum: General Discussions   Posted: Thu Nov 05, 2009 10:36 am   Subject: Pictures become slow and delayed
Hi Claudio

The problem is a bug in the Pro Applications update issued some weeks back that updates FCP from version 7.0 to 7.0.1

Someone has worked out a fix - as I mention in my previous post, ...
  Topic: Pictures become slow and delayed
csound

Replies: 9
Views: 3646

PostForum: General Discussions   Posted: Wed Nov 04, 2009 8:01 am   Subject: Pictures become slow and delayed
Just found a fix on this link:

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2217652&tstart=1
  Topic: Pictures become slow and delayed
csound

Replies: 9
Views: 3646

PostForum: General Discussions   Posted: Wed Nov 04, 2009 7:21 am   Subject: Pictures become slow and delayed
Hi there

I'm having exactly the same issue with FCP 7.01 and Leopard 10.5.8.
It does not appear to be related to MXO hardware or software as I've uninstalled and taken MXO out of the chain and pro ...
  Topic: Proc Amps on or off for mastering?
csound

Replies: 3
Views: 1778

PostForum: MXO   Posted: Tue Sep 01, 2009 10:46 am   Subject: Proc Amps on or off for mastering?
Yes was referring to ProcAmps option. YUV plays with option checked or not so thanks for clarification.
  Topic: Proc Amps on or off for mastering?
csound

Replies: 3
Views: 1778

PostForum: MXO   Posted: Fri Aug 28, 2009 6:45 pm   Subject: Proc Amps on or off for mastering?
After calibrating with Proc amps and then monitoring with YUV
uncompressed 1080P output setting in Color 1.4, I've noticed image looks slightly darker & more saturated if Proc amps setup button i ...
  Topic: Why do I see interlace line twitter/flicker when set to 25p?
csound

Replies: 17
Views: 10959

PostForum: Product Feature Enhancements   Posted: Wed Jul 22, 2009 8:39 pm   Subject: Why do I see interlace line twitter/flicker when set to 25p?
Hi csound,

We are aware that some users experience shakiness on playback but until we reproduce it here we won't be able to address this issue.

Is the shakiness only on scrub and pause or also o ...
  Topic: 2.1.4.05 - Still audio noise during pb w/ ATI Radeon HD2400
csound

Replies: 13
Views: 5594

PostForum: MXO   Posted: Fri Jul 17, 2009 12:36 pm   Subject: 2.1.4.05 - Still audio noise during pb w/ ATI Radeon HD2400
The linked patch does not fix audio problem with iMac 3.06 2009 with ATI Radeon HD 4850.

Link mentions fix for ATI 4800 series but but no luck here. Carefully followed procedure but still bad dist ...
  Topic: MXO PROBLEMI AUDIO
csound

Replies: 10
Views: 5508

PostForum: MXO   Posted: Thu Jul 16, 2009 12:45 pm   Subject: MXO PROBLEMI AUDIO
Hi everyone,

If you are experiencing audio distortion, please apply the patch available here:

http://forum.matrox.com/mxo/viewtopic.php?t=1924

Regards

Peter

Matrox Video Technical Supp ...
 
Page 1 of 2 Goto page 1, 2  Next
All times are GMT - 5 Hours
Jump to:  

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group