Matrox VS4 User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Windows 10 support?
Goto page Previous  1, 2, 3
 
Post new topic   Reply to topic    Matrox VS4 User Forum Forum Index -> VS4
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cojmm01
(MXO)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 3

PostPosted: Sun Apr 21, 2019 10:19 am    Post subject: Reply with quote

As an update in case others are running into the same issue, I finally got the VS4 working properly on a fresh Win10 build. Ran into the same issues where the app launched in a cropped mode cutting off the bottom and right of the screen so you can't access the settings. Took the hint as previously provided by Matrox Support that scaling was the cause and set both screens (Dell U2515H) back to 100% and that solved the issue.

As for the MP4/MOV (H264 encoding) options not showing up despite Intel QSV being enabled, I had to actually run the monitors off the Intel card (it was previously running off the HD6970 that we use for Vegas Pro rendering) then the options became available.

Hope that helps anyone else running into similar issues.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Matrox VS4 User Forum Forum Index -> VS4 All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group