Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

MXO2 Hardware not found SL

 
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Final Cut Studio & QuickTime based software (Mac)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
edithink
(MXO2)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 21, 2009 2:46 pm    Post subject: MXO2 Hardware not found SL Reply with quote

Hi there,
Unecxpectedly I have such a information under MXO2 panel in System Preferences in SL 10.6.1.
Also, System profiler cannot see nothing in PCI slot where Matrox HBA is plugged in.
I have Matrox software version 1.7.0.0041 installed.
Any ideas?

Regards
Marek
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6881

PostPosted: Mon Oct 26, 2009 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

Have you tried the latest MXO2 1.8 drivers? Do you still experience the same issue?

Can you give us specific details to the issue you are seeing?

Also, please let us know your system specifications, such as OSX version, FCP version etc..
Here is a post which can be helpful:
http://forum.matrox.com/mxo/viewtopic.php?t=2346&highlight=firmware

Regards,
Sam
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Final Cut Studio & QuickTime based software (Mac) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group