Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

MXO2 MAX & Adobe CC 2015.3

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Windows)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
digimark@alice.it
(MXO2 with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 5

PostPosted: Mon Aug 01, 2016 6:37 pm    Post subject: MXO2 MAX & Adobe CC 2015.3 Reply with quote

Hi Matrox support team,
I did every thing step by step to install Matrox plug-in manually as reported on the instructions, and it worked, but I can' t find a way to have matrox folder in the Video Effects, so I don't have any Matrox video effects except of Matrox Wipes as transitions.
Btw I would suggest to add to the instruction to copy Matrox Effects Badge Icons too.
Please let me know if you have a solution, to fix this.
I uploaded a screen shot to show you where the matrox effects are at the moment and it should be the right place.
If you want have look this is the link: [url]https://1drv.ms/i/s!Auw8pojD-tpmi5wd-qKP0a9JXStpUw[/url]

Thanks
Mark
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6881

PostPosted: Tue Aug 02, 2016 11:09 am    Post subject: Reply with quote

Hi Mark,

Can you try clearing Adobe preferences and cache?

To restore default preference settings and plug-in cache at the same time, hold down Shift-Alt (Windows) or Shift-Option (Mac OS) while the application is starting.
_________________
Regards,
Sam
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
digimark@alice.it
(MXO2 with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 5

PostPosted: Tue Aug 02, 2016 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Sam,
thanks very much!!!!!
I always suggest to everyone to hold Shift-Alt while Premiere is starting to solve strange problems, but i didn't figured that could help in my case because was a fresh installation of Adobe CC 2015.3.
Following your suggestion it worked.
Btw there is a way to manual install WYSIWYG on the other application like After Effects?

Thanks again for your help

Best Regards
Mark Di Giovanni
Back to top
View user's profile Send private message
digimark@alice.it
(MXO2 with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 5

PostPosted: Tue Aug 02, 2016 12:26 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry,
It already work in After Effects I didn't noticed that Mercury transmit was not enabled.

Thanks again
Mark
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6881

PostPosted: Tue Aug 02, 2016 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, the newer After Effects version requires transmit to be enabled.

Glad to hear all is working well!
_________________
Regards,
Sam
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Windows) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group