Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

mvOptimizerService error in system log

 
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Windows)
View previous topic :: View next topic  

Do you have "mvOptimizerService error: The Matrox PCI Optimizer failed to start... " message in system log?
Yes, I have such messages, but everything works fine.
0%
 0%  [ 0 ]
Yes, I have such messages and MXO/Mojito fails to work.
0%
 0%  [ 0 ]
No, I don't have messages like this.
0%
 0%  [ 0 ]
Users Voted : 0
Total Votes : 0
Detailed Results

Author Message
msk7
(MXO2 with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 33

PostPosted: Sat Mar 19, 2016 2:49 am    Post subject: mvOptimizerService error in system log Reply with quote

Do you have messages like
"mvOptimizerService error: The Matrox PCI Optimizer failed to start because a required system file cannot be found or is not registered. Try re-installing the drivers for your Matrox video hardware and then restart your system. error: StartOptimizer"
in syslog?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Windows) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group