Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

hardware not detected in Premiere

 
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Mac)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
apenney
(MXO2 Mini with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 1

PostPosted: Fri Dec 18, 2015 12:58 pm    Post subject: Same Reply with quote

I've been having the same problem of the Matrox Mini Max not being detected by Premiere CC2015 after i did the update. The Matrox was working well with the 2014 version of Premiere. I went thru your suggestions above...still nothing. Suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6881

PostPosted: Fri Dec 18, 2015 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

Did you make sure to uninstall Matrox software before updating your Adobe software?

Have you tried uninstalling and reinstalling Matrox software or Adobe?

Please try these steps:
- uninstall Matrox software
- uninstall Adobe AE
- install Adobe AE
- install Matrox software

There is also the Adobe cleaner tool which some users have used: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/cc-cleaner-tool-installation-problems.html
_________________
Regards,
Sam
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Mac) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group