Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Jittery video in source monitor PP CC2015

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Windows)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
philipm
(MXO2 LE)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 25

PostPosted: Wed Aug 19, 2015 10:26 am    Post subject: Jittery video in source monitor PP CC2015 Reply with quote

Greetings:
I just upgraded the Matrox drivers to V 8.xxx to be able to use my MXO LE with Premiere CC 2015. I was editing an AVC Intra 100 project and when I tried to play an .mov file in the source monitor, or any other file that wasn't AVC Intra 100, it would not play; or it would be very jerky and there would be no audio. When I deleted the Matrox drivers, the problem went away.
I installed the drivers in the exact same manner that I have been doing for the last 4 years, exactly how you have stated in this forum. I have the latest Nvidia drivers; I noticed on your notes, that I might have to re-install an older version. When I looked it up on Nvidia's web site, those drivers you mentioned are over a year old and they don't have them for download.
Since this is the first version for CC 2015, I'm hoping that this issue will be resolved in the next version. Please let me know if there's anything else I can do in the meantime and please let me know if you have an approximate date as to when the next release will be out. Thank you..
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6879

PostPosted: Wed Aug 19, 2015 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

What is your OS version?

Does this occur only in the Source monitor? Not on timeline sequence?

Can you try locking the Program monitor to Source monitor?

Can you try resetting Premiere Pro preferences on startup?
_________________
Regards,
Sam
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
philipm
(MXO2 LE)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 25

PostPosted: Wed Aug 19, 2015 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

Resetting preferences did the trick, thank you...
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6879

PostPosted: Thu Aug 20, 2015 7:16 am    Post subject: Reply with quote

Glad to hear that resolved the issue.
_________________
Regards,
Sam
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Windows) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group