Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

URGENT! No audio playback with multicam clips.

 
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Mac)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ainsophaur
(MXO2 Mini)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 47

PostPosted: Tue Aug 18, 2015 9:19 pm    Post subject: URGENT! No audio playback with multicam clips. Reply with quote

All of a sudden, audio playback works fine in my Source monitor, but as soon as I play in the Timeline, it either plays for 1-2 clips then stop, or it doesn't play at all.

I've tried changing audio inputs/outputs. I've tried uninstalling my driver and reinstalling. I've tried uninstalling Premiere Pro and reinstalling that as well.

What I don't understand is why this just happened all of a sudden. I've been editing for a long time now with no issue.

The only thing that seems to be different is that I'm now working with MULTICAM clips. This problem does not happen with clips that aren't multicam.

Footage is from a Canon 5DMII.

h.264, 1080p23.98 QTs

Sequence in Premiere is set to ProRes for 1080p23.98 footage.

See below screenshots for Premiere Pro and Matrox versions.

Running OSX 10.9.5.

Don't know if this is an Adobe issue or a Matrox issue. But for now I cannot edit multicam.






Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6879

PostPosted: Wed Aug 19, 2015 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

Can you try installing 4.6.0.0006 drivers? Your current 4.2.0.0006 driver does not support Adobe CC2015.
_________________
Regards,
Sam
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
ainsophaur
(MXO2 Mini)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 47

PostPosted: Thu Aug 20, 2015 12:32 am    Post subject: Reply with quote

Does the 4.6 driver work on Mavericks? I'm running 10.9.5.
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Sam
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 6879

PostPosted: Thu Aug 20, 2015 7:16 am    Post subject: Reply with quote

No, the 4.6 driver only supports Yosemite OSX. The 4.2 driver does not provide support for Adobe CC2015, only Adobe CC2014, Adobe CC and Adobe CS6: ftp://ftp.matrox.com/pub/video/doc/MXO2_Supported%20OS%20and%20applications_4.2.pdf
_________________
Regards,
Sam
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO2 Family and Mojito MAX with Adobe CC 2015 (Mac) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group