Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

MXO Not Recognized

 
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO
View previous topic :: View next topic  
Author Message
edithink
(MXO2)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 3

PostPosted: Wed Mar 26, 2014 8:35 pm    Post subject: MXO not visible Reply with quote

Hi,
My Matrox MXO is not visible in MXO preference panel. Under display preferences it's recognized by system - MATROX MXO is recognized (when I unplug the DVI cable between device/MacPro it's not recognized). When trying to reinstall the drivers, during the hardware recognition and firmware update there's no progress so I can only skip this action, after reboot it's still not visible under system preferences/Matrox MXO.
If there's any possibility to fix my device?
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Peter
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 618

PostPosted: Thu Mar 27, 2014 9:25 am    Post subject: Reply with quote

Hi edithink,

Would it be possible to contact you by telephone to resolve this issue? Please Private message me your contact information if interested. Can you try this MXO on another computer?
_________________
Regards,

Peter

Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group