Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Power supply dead?

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO
View previous topic :: View next topic  
Author Message
phyd
(MXO2 Mini with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 15

PostPosted: Sat Feb 08, 2014 12:52 pm    Post subject: Power supply dead? Reply with quote

I have been using my MXO2 Mini with Max steadily for the past month or so under OSX Lion. This morning I was preparing to capture and noticed no lights on the box at all, completely dark. System doesn't see it connected anymore. Looks like perhaps the power supply may have failed?

Tried disconnecting, reconnecting, different power socket, total reconnect, etc. But no joy. Completely dark.

Please could you let me know if I need a new power supply.

Many thanks,

-- Brian.
Back to top
View user's profile Send private message
Andrew Smith
(MXO2 with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 1000

PostPosted: Sun Feb 09, 2014 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

I was going to suggest trying to borrow / use an Anton/Bauer battery as an alternate source, but your MXO2 model doesn't use that standard connector.

Best to wait until the Matrox guys are back in the office in Monday.

Andrew
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Joe
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 3324

PostPosted: Mon Feb 10, 2014 9:01 am    Post subject: Reply with quote

Good morning Brian,

Can you please private message me your MXO s/n?

Thank you.
_________________
Regards,
Joe
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
phyd
(MXO2 Mini with MAX)




Joined: 04 Jul 2005
Posts: 15

PostPosted: Mon Feb 10, 2014 11:53 pm    Post subject: Reply with quote

Matrox_Support_Joe wrote:
Good morning Brian,

Can you please private message me your MXO s/n?

Thank you.


Thanks for the reply Joe, PM sent.
Back to top
View user's profile Send private message
Matrox_Support_Joe
(Moderator)

Site Admin


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 3324

PostPosted: Thu Feb 13, 2014 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you. As we have sent this to rma, we will close this thread.
_________________
Regards,
Joe
Matrox Video Technical Support
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Matrox MXO User Forum Forum Index -> MXO All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group