Matrox MXO User Forum Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch         RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 9 matches
Matrox MXO User Forum Forum Index
Author Message
  Topic: MX02 LE Compatibility with Dell Laptops running Avid MC 8.3
bobdul13

Replies: 1
Views: 2953

PostForum: Pre-Purchase for Matrox MXO2, MXO2 LE and MXO2 Rack   Posted: Tue Jun 30, 2015 6:45 pm   Subject: MX02 LE Compatibility with Dell Laptops running Avid MC 8.3
Looking for ExpressCard and SDI IO solution for older Dell Inspiron Laptop running Avid MC 8.3. Are there any known compatibility issues of the MX02 LE and Dell laptops via ExpressCard...anyone here r ...
  Topic: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
bobdul13

Replies: 12
Views: 6176

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Wed Dec 01, 2010 9:27 am   Subject: Progress on MC 5.03 - NVIDIA driver
Thanks Sam...
Appreciate the earlier suggestion on drivers. I was able to find an outdated driver on my NVIDIA and updated that. I have powered up and down several times with no Matrox failure. Howev ...
  Topic: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
bobdul13

Replies: 12
Views: 6176

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Tue Nov 30, 2010 10:59 am   Subject: No local reseller
Thanks again Sam...
As the days and days now of trying to make this work stretch on...it is difficult to keep going. I will again go through and make sure all updates have been made to computer compo ...
  Topic: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
bobdul13

Replies: 12
Views: 6176

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Tue Nov 30, 2010 9:09 am   Subject: Removed-Reinstalled
Thanks Sam...
When I first tried loading this a few weeks ago, I did actually follow the manual instruction of "canceling" all "windows found hardware" wizards and using only Matr ...
  Topic: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
bobdul13

Replies: 12
Views: 6176

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Mon Nov 29, 2010 11:07 am   Subject: Partially working now
Yes...I have the correct Matrox for MC5 on my Dell Precision 490 Desktop. I did finally remove all software including Avid and Matrox and reinstalled both cuurrent versions and manually reloaded each ...
  Topic: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
bobdul13

Replies: 12
Views: 6176

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Thu Nov 18, 2010 9:24 am   Subject: oops mistake in last post...
i meant to say each audio/video element of Matrox...not Mojo
  Topic: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
bobdul13

Replies: 12
Views: 6176

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Thu Nov 18, 2010 9:22 am   Subject: Still having problems installing
Thanks for the heads up on using the Matrox utilities for capture instead of direct into Avid. On the Mojo issue, as I mentioned in my first note, I had read that the Mojo must not be connected to the ...
  Topic: Blue Screen of death from MXO2 Mini upon PC shutdown
bobdul13

Replies: 1
Views: 2160

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Sun Nov 07, 2010 10:32 am   Subject: Blue Screen of death from MXO2 Mini upon PC shutdown
In addition to earlier post about troubles with no video input on my CS5 from my new MXO2 Mini (I did try removing and reloading utilities, power down MXO2)...also every time I shut down my PC, after ...
  Topic: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
bobdul13

Replies: 12
Views: 6176

PostForum: MXO2 Family and Mojito MAX with Avid Media Composer Family (Windows)   Posted: Fri Nov 05, 2010 9:12 am   Subject: Trouble installing new Matrtox MXO2 Mini in Avid MC5
My first Matrox unit is installed, and I see the MXO2 icon in my MC5 timeline where "1394" would otherwise be (DNA Mojo is disconnected), but in my capture tool, it says "no inputs avai ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours
Jump to:  

This board is protected by Phpbbantispam
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group